<<<Bemutatkozás

 

 

 

Heiszler József vagyok 1963-ban születtem Barcson. A Darányi DKKI általános iskolájában dolgozom fizika-technika-informatika szakos tanárként. Nejem matematika-fizika szakosként ugyanitt dolgozik. Van egy egyetemista lányunk.

Mindig a műszaki dolgok érdekeltek ezért van egy autószerelő szakmám. Mint minden kezdő rádiós CB-vel (1990) kezdtem, majd PMR446-al (2005) folytattam a rádiózást. 2010-ben tettem rádióamatőr vizsgát és igényeltem a HA3HJ hívójelet. Azóta mind URH-n, mind RH-n is megtalálható vagyok. Szívesen fejlesztem a technikámat, építek antennát és antenna-tunert.

Hobbim a fotózás és videózás, ha a faluban A Darányi Faluszépítő Közhasznú Egyesület szervez valamilyen programot, amelynek tagja vagyok, akkor azt az utókornak megörökítem.

Iskolánkban 2006-ban kezdtünk egy olyan, akkor még Magyarországon egyedülálló projektet, amikor bekameráztuk az iskola kéményén lévő gólyafészket, és a képet a honlapon publikáltuk.

További kedvenc elfoglaltságom a PC fejlesztés, weboldal fejlesztés és az internet. Az autó karbantartás, és autózás. A zene...

... és minden más :)

 

   

<<<